Profielpagina van Zidanazidana

Naam: Zidanazidana

Leeftijd: 39 jaar

Actief sinds: 20-11-2014

Geslacht: vrouw

Land:

Provincie:

Woonplaats:

Lengte: tussen de 1.70 en 1.80

Lichaamsbouw: slank

Oogkleur: bruin

Haarkleur: zwart

Opleiding: HBO

Roken: Nee

Piercing(s): Nee

Tatoeage(s): Ja

Mijn hobbies: Ik vind het heerlijk om met verse bloemen in de weer te zijn, mocht ik mijn baan in de verpleging niet meer leuk vinden wil ik graag als bloemist verder. Ik hou van voetbal kijken, voetbal zelf niet meer ik heb het wel gedaan toen ik wat jonger was. 

Over mij:
Hier moest ik even goed voor gaan zitten, nadat ik had besloten om via het internet te gaan daten. Ik had me eerst allerlei negatieve gedachte in mijn hoofd gehaald en daarna de positieve, en dat bleken er toch meer te zijn. Vandaar mijn oproepje hier op deze site. Ik ben een gezellige en iet wat verlegen vrouw van 38 jaar, werkzaam op een kinderafdeling van een groot ziekenhuis. In mijne vrije tijd ben ik vaak bezig met het maken van bloemstukken, ik vind het heerlijk om verse bloemen te kopen en er iets moois van te maken. Maar er is nooit echt iemand die zegt dat ik het weer mooi in elkaar heb gezet, misschien snap je wat ik bedoel. Natuurlijk zeggen mijn vriendinnen er wel wat van of mijn familie, maar het zou ook leuk zijn als mijn vriendje er iets van zei. En dat is nu juist degene die ik zoek, een leuke vriend waar ik op kan bouwen en die ik kan vertrouwen. Waar je alles mee kan delen en waar je je zelf bij kunt zijn.

Over jou:
Je zoekt een leuke vriendin/vrouw waarmee je het fijn mee hebt. Je bent een toffe gast die zich zelf verzorgd en er goed uitziet.

Mijn foto's